НЕКОЛКУ ЗБОРОВИ ЗА НАС И НАШИОТ БЛОГ

Блогирањето е нашата страст
 ,, Освен храна, засолниште и придружба, приказните се тоа што ни е најнеопходно на светот"  - Филип Пулман

НАШИТЕ АВТОРИ

Катерина

Зависник од книги и кафе! Вљубеник  во природата!

Марија

Meчтателка коај обожава планинарење! Вљубеник  во спортот!

Дијана

 Маратонец на долги стази, вљубеник во животните, воркохолик!

Зборовите се нашата уметност

Само 6 минути дневно читање  го смалува стресот за две третини!