НЕЛИ Е ПРЕКРАСНА - МАРИ ФОРС

Шарлота Абот излегувала речиси со сите пожелни момци во Батлер, освен со еден кој упорно го одбивала.
Тајлер Весткот е сигурен дека таа е вистинската жена за него и ќе направи сѐ за да ја освои.  Ѝ се придружува на нејзината група за трчање и ја повикува на маратонски предизвик, а сите знаат дека таа не одбива предизвици.

Тајлер знае дека зад тешкиот карактер и ароганцијата на Шарлота се крие мила и нежна жена што тој сака да ја запознае подобро. Кога Шарлота ќе се повреди при трчање во планината, Тајлер е подготвен на сѐ за да и докаже дека тие двајцата се совршена двојка.

Дали може да се избега од љубовта?

Дали може да се сокрие тајната на срцето?

Дали вреди да се ризикува и да се сака безусловно?

Забавно, топло, и романтично четиво! 

Мари Форс повторно нѐ освојува!

Поврзани блог статии