СЛОЖУВАЛКА НА МОЈОТ ЖИВОТ - ЛУСИ ДИЛОН

Приказна за она, што навистина значи да се живее со полни гради!

Додека заздравува од неодамнешниот развод Џина Белами одеднаш мора да открие како да живее сама.
Решена да тргне од почеток со својот верен 'рт од азилот за кучиња - Џина знае дека ја чекаат драстични промени.

Прво - да ги исфрли сите работи што ги поседува, освен работите што најмногу ѝ значат. 
Писмата од единствениот човек кој некогаш го љубела. 
Споменот од татка си кого никогаш не го запознала.
Или сината стаклена ваза во која светлото има совршен одраз. 

Додека се ослободува од минатото Џина почнува да го прифаќа она што и се случило во животот и сфаќа дека понекогаш единственото решение е да ја искористи секоја прилика што ѝ се укажува. 
А, кога ќе се одлучиме да го сториме тоа ... се случува магија.„Исклучителна книга. Толку убедлива и трогателна“. Ќе им ја препорачам на сите мои пријатели.“
                                                                                                                                                              - Софи Кинсела


„Овој живописен и инспиративен роман, не само што ме забавуваше, туку и ми го промени начинот на кој гледам во животот.“  
                                               
                                                                                                               - Кејти Форд

„Трогателен роман што ќе ве натера заедно со главната хероина Џина, да си го преиспитате своето поимање на љубовта и животот.“ 
                                   
                                                                                                                           - Али Харис