БУДНИ СО КНИГА - 19.09.2019

 

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ❗️

#Будни_со_книга - Club Matica

19 септември 2019 (четврток)
Локација: ➡️ Булевар на Книгите
Час: 17:00 - 24:00

Повеќе од 2000 наслови по најниски цени, многу попусти и многу изненадувања. 😮
Изданијата на Клуб Матица, Лагуна, Делфи,  Вулкан со намалени цени ...

 

Се гледаме! 🙋‍♀️📚👀

Биди различен - ЧИТАЈ! 😎Подгответе се за уште една ноќ на книгата!

#БуднисоКнига2019Галерија