ПОСЛЕДНИОТ БАКНЕЖ - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

Емили Вејборн реши.

Вистина е дека не може да му верува на убавиот и опасен Рив Салис, но тој е единствениот што ѝ овозможува тоа што ѝ е потребно.
Со Рив, таа конечно може да биде тоа што е.
Препуштањето на тој човек е единственото место што ја држи закотвена додека целиот живот ѝ се распаѓа. Но, сопственикот на хотели е мајстор за чување тајни. Иако таа ја продолжува потрагата по одговори, уште некој дава се од себе за да не ги дознае. 

Времето истекува и Емили се сомнева во се што мислела дека знае за пријателството и љубовта. Сега е пред тежок избор: дали ќе го зачува срцето ... или животот.

„Длабоко, восхитувачко, полно со невини лаги, мрачни вистини, заводливи пресврти. - Исто како и љубовта што го одзема здивот.“ 
                                                                                                                                        - Њу Јорк Тајмс