ПРВИОТ ДОПИР - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

ОПСЕДНАТА СО СТРАСТ, ТАА ОЧАЈНО ЈА САКА ВИСТИНАТА

Емили Вејборн конечно е самостојна.

По низа понижувачки врски и непромислени лудувања со својата најдобра другарка Амбер, таа успева како актерка, решително оставјќи ги зад себе разузданото минато и сите кои се дел од него. 
Се додека не добие таинствена гласовна порака од поранешната пријателка, што ќе ја фрли во вителот на темнината од која мисли дека избегала. Таа порака потврдува едно : Амбер е во неволја.
Решена да ја најде својата другарка, Емили следи низа траги што ја водат до Рив Салис, преубав но опасен сопственик на хотели, познат по игрите за доминација и матни бизниси. За да дојде до Амбер, Емили повторно треба да биде девојка за забава, за да ги откире тајните на Рив. Но, колку повеќе се вплеткува во врската со него, открива дека Салис и неговата изопаченост ја привлекуваат, иако е се по сигурна дека токму тој е одговорен за исчезнувањето на Амбер.

„Во Првиот допир нема недоскажаност. Смело, напнато, темно и восхитувачко.“ - Меган Харт