Од читателите за читателите

 Од читателите за читателите 👍 👍 
Најбогатите библиотеки се создадени од граѓаните. 
СТАРА ЗА НОВА КНИГА! 📕🔃📗

Книгите од оваа кампања која траеше од 10-30 април 2018, се донирани на здружението за бубрежно болни Здружение НЕФРОН, за збогатување на клиничките библиотеки во центрите за дијализа
Најтрајни библиотеки се оние што се создадени од читателите!

https://www.facebook.com/ClubMatica/photos/a.375397235832293.87868.375356349169715/1766164706755532/?type=3&theater


ЧИТАЈ ПОВЕЌЕ!
#АприлНаБулеварот #Продолжуваме

#БидиХуман #Донирај #ХуманостБезГраници#СтараЗаНоваКнига#ОдЧитателитеЗаЧитателитe