ДА ЗА КНИГА - НОЕМВРИ 2017

 Драги читатели, членови на Клубот и љубители на книгата, подгответе се за уште едно незаборавно дружење!

Од 13-18 ноември:

1. 50 000 книги, 250 наслови од македонски автори.
Одберете пакет по ваш избор за неверојатна сума од 300 ден.

5 книги  за 300 денари

2. Пакет од 3 книги по сопствен избор од повеќе од 150 наслови за само 360 ден.

3 книги за 360 денари


                                   

3. Попуст на пакети од:

2 книги -10 %
4 книги -20 %
6 книги - 30 %
8 книги -40
10 книги - 50%

минус  вашиот клупски попуст.

( Во оваа акција спаѓаат и се комбинираат сите наслови кои не спаѓаат во првата и втората.)

ДА ЗА КНИГА!

Се гледаме на Булеварот и Паркот!