Промоција на книгата „Едноставно јас“ - Марина Анчевска

Вчера беше одржана промоцијата на новата книга на Марина Анчевска - „Едноставно јас“.
Mарина на јавноста и е позната како прв НЛП тренер во Македонија, сертифициран лајфстајл коуч, инспиратор, јога учител.

На настанот присуствуваа голем број гости, кои во една пријатна атмосфера, со добро вино и добра музика, уживаа во ораторските вештини на авторката.

Меѓудругото присутните имаа можност во живо да го проследат творечкиот процес на академските уметнички  Cvetanka Jovanova Hermes и Andrijana Maciev.

Во прилог галерија од настанот. 

*Книгата на Марина Анчевска може да се најде во сите продажни места на Клуб Матица.

https://www.facebook.com/bulevarnaknigite/videos/1798518060176048/ 

 

Галерија