Клуб на читатели - „Mајстори на успехот"

На ден 29.03.2017 год. во 18 часот во просториите на Матица Ексклузив се одржа Клуб на читатели, каде беше дискутирана книгата „Мајстори на успехот" - Наполеон Хил, Џозеф Марфи и Дејл Карнеги, во една пријатна атмосфера.Преку единствена философија на животот, насочена кон успехот и кон хармонизацијата во сите сфери на човековото постоење, книгата нуди решенија за постоечките проблеми.
Практични совети, комплексни вежби и духовни техники кои им помогнаа на илјадници луѓе во остварувањето и во постигнувањето благосостојба.
Патот кон среќата и кон просперитетот; правила за градење успешна реалност – за домот, за работата, за семејниот живот; вежби за просперитет и за остварување на поставените цели; исцелувачки техники за оздравување на организмот; избрани духовни вежби за постигнување благосостојба и успех.    * Книгата може да се најде на сите продажни места на клуб Матица.          

                                    

Поврзани блог статии