10 НЕСЕКОЈДНЕВНИ ДИЗАЈНИ НА КНИГИ

За сите љубители на книги и уметност, во прилог десет иновативни и интересни дизајни направени со многу љубов и фантазија.
Несекојдневното секогаш во мода.

                 




                            The Mirror Book, by John Christie and Ron King

            
                                          by Croatian designers Bruketa&Žinić




             
                       

              

          

                                                      by Karen Bleitz 
            

                                                             by Martha Hayden

                                https://www.youtube.com/watch?v=gQm6zuZgh9o



 

Поврзани блог статии