Лозаноска - рачна изработка

Марија Лозаноска авторката на „Другата'', „Големото Л" и  популарниот блог „Писателката од Лозана", исто така 
рачно изработува накит, додатоци, моделирање со епоксидна смола, интересно спакувано со посвета по желба.
Обетки, ланчиња, прстени, брошеви, привезоци за клуч, магнет за фрижидер итн.

За престојниот Ден на жената, наш предлог за подарок од нејзината разновидна колекција.


      
                                
                                     
                          
Големите уметници мора да доживеат големи болки за да направат големи дела.

                               

                                                  Само посакајте форма, слика, намена и Вашиот производ е готов!

                     https://www.facebook.com/lozanoskaracnaizrabotka/ 

Галерија

Поврзани блог статии