КРЕАТИВНИ ПОЛИЦИ ЗА КНИГИ

И покрај тоа што во денешно време домашните библиотеки се прават во буквално секоја соба од домот, сепак на сите ни е добро познат проблемот со премногу книги а претесен простор. 

Во прилог галерија на креативни полици рачна изработка, кои лесно може да ги направите сами.                                        Библиотеката е болница за умот.


                 
  
 Домашните библиотеки се знак на отменост, богатство на секој дом. 

               
               
                                          

             Oтсекогаш мислев дека рајот е еден вид на библиотека!

             
            
                           
                                            http://www.wikihow.com/Build-a-Bookshelf


Подготвил:  Катерина Здравевска

Галерија

Поврзани блог статии