Јован Илиески - 30.01.2017

На наше огромно задоволство и на задоволство на нашите посетители, на Булеварот на книгите, на 30.01.2017 год. ни гостуваше младиот автор Јован Илиески.
Јован и покрај своите 18 години, автор e на два романи : „Кругот на животот" и „Сенки на полноќ".
Во една пријатна атмосфера тој ги потпишување своите книги и расположен разговараше со обожавателите.

https://www.facebook.com/AtanasPrchev/videos/o.1859126877697844/10207987654836047/?type=2&theater

„Си береме нови рожби на бакнежи, 
Уште пред да ги умреме старите љубови. 
И тоа масовно
и тоа брзо го правиме."


Затоа што љубовта не е книга, да ја затвориш кога ќе и го видиш крајот, ние ќе продолжиме да го поддржуваме Јован и да се радуваме на секој негов нареден успех.
Во продолжение галерија од настанот.


https://www.facebook.com/beleskitenakaterinamonsen/?pnref=about.overview

Галерија