MM ПРОДУКЦИЈА

Облик. Слика. Време. Топлина. Сеќавање. Сон.
Тоа се моите први импресии од новоотвореното продажно катче ММ Продукција, лоцирано во центарот на градот до Лотарија на Македонија, до Матица Екслклузив.
Новогодишните празници се време кога подаруваме на луѓето кои ни значат нешто. Старовременскиот дизајн на производите, опкружени со најмодерни предмети се секако нешто што ќе посакате да подарите.
ММ Продукција функционира подолго време како организатор на гала свечености, настани кои долго се паметат. Роденденски забави, јубилеи, свадби, промоции и секаков вид на свечености.
Ако сакате да ја почувствувате топлината на домот и некому да му ја подарите, тогаш неизбежно посетете го ова катче атар на се она што значи убавина. Уживајте!
 
Nutrimentum spiritus! (Храна на духот)

ФБ линк:
Подари книга, подари љубов

​ФБ линк
https://www.facebook.com/ClubMatica/photos/a.375397235832293.87868.375356349169715/1260478457324162/?type=3&theater

Подготвил: Дијана Спасовска

Галерија