САМО ЕДНО Е ВАЖНО - ГАРИ КЕЛЕР И ЏЕЈ ПАПАСАН

Гари Келер - еден од највлијателните лидери во светот на недвижнини и Џеј Папасан - главен уредник и потпреседател на Недвижнини Келер - Вилијамс, заедно ни ја откриваат едноставната тајна на врвни резултати во бестселерот „Само е дно е важно".

Прочитај повеќе

ДЕСЕТ СОВЕТИ ЗА УСПЕХ

Која е тајна формула за успех? Фактор на среќа или макотрпен труд?Талент или долготрајна работа?Факт е дека амбицијата е моќен двигател кон исполнет и среќен живот.

Прочитај повеќе

ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ ЌЕРКИТЕ НА СУДБИНАТА

Запознајте ги Елизабет, Кејтлин и Амбер, ќерките на Вилијам Мелвил, наследнички на најексклузивните модна династија во светот.Убави и богати, разгалени и упорни, млади и решителни, тие се предмет на завист од сите. Но,секоја девојка крие мрачна тајна, која се заканува да го уништи нивното семејство.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива