БУДНИ СО КНИГА - 19.09.2019

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ❗️#Будни_со_книга - Club Matica19 септември 2019 (четврток)Локација: ➡️ Булевар на КнигитеЧас: 17:00 - 24:00

Прочитај повеќе

ДОЛГА ЛЕТНА НОЌ - КЕРИ ЕЛКС

И, навистина, ништо друго не беше важно.Минатото беше вовед, а иднината ненапишана.Не можеа да бараат повеќе од тоа.

Прочитај повеќе

ПОСЛЕДНИОТ БАКНЕЖ - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

„Длабоко, восхитувачко, полно со невини лаги, мрачни вистини, заводливи пресврти. - Исто како и љубовта што го одзема здивот.“

Прочитај повеќе