ВРАЌАЊЕ ВО ЖИВОТ - ЗОРАНА ШУЛЦ

Како изгледа утрото по судбоносниот пресврт и колку темна умее да биде ноќта? Што да се прави кога се чини дека се е загубено и ништо ве ќе нема да биде како порано? И како да се пронајде мотив за градење нова среќа сред најтешката неволја?

Прочитај повеќе

ДОЛГА ЛЕТНА НОЌ - КЕРИ ЕЛКС

И, навистина, ништо друго не беше важно.Минатото беше вовед, а иднината ненапишана.Не можеа да бараат повеќе од тоа.

Прочитај повеќе

ПОСЛЕДНИОТ БАКНЕЖ - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

„Длабоко, восхитувачко, полно со невини лаги, мрачни вистини, заводливи пресврти. - Исто како и љубовта што го одзема здивот.“

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива