ОПРАВДАНА ЉУБОВ - ФРАНСИН РИВЕРС

Може ли човек да љуби кога срцето му е полно со рани? Колкаво проштавање може да има во искрена и чиста љубов?Ова не е само уште една љубовна приказна, ова е живот преточен во зборови со кои се опишуваат најдлабоките чувства.

Прочитај повеќе

СЕНКА - ЛАШ КЕПЛЕР

СЛУШНЕТЕ ГО САМО МОЈОТ ГЛАС.ДОДЕКА ОДБРОЈУВАМ НАНАЗАД ВИЕ ТОНЕТЕ СЕ ПОДЛАБОКО.ПРЕМИНЕТЕ ГО ПРАГОТ.И НЕ ПЛАШЕТЕ СЕ.

Прочитај повеќе

СЛОЖУВАЛКА НА МОЈОТ ЖИВОТ - ЛУСИ ДИЛОН

Додека заздравува од неодамнешниот развод Џина Белами одеднаш мора да открие како да живее сама.Решена да тргне од почеток со својот верен 'рт од азилот за кучиња - Џина знае дека ја чекаат драстични промени.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива