ЕДНА НИШКА - ТРЕЈСИ ШЕВАЛИЕ

Топла, живописна и прекрасно обликувана, Една нишка е безвременска приказна за пријателството, за љубовта и за жените кои самите си ја кројат својата судбина, и ја потврдува Трејси Шевалие како една од најдобрите современи писателки на врвот на своето творештво.

Прочитај повеќе

СРЕЌАТА Е ОНАМУ КАДЕ ШТО СИ ТИ - МАРИ ФОРС

Колтон Абот и Луси Малвејни ја кријат тајната. Сепак, љубопитните роднини на Колтон полека почнуваат да ја составуваат сложувалката. Луси, пак, не може да молчи пред оние што ѝ се најблиски, особено пред најдобрата пријателка Камерон, која неодамна се досели во Вермонт за да живее со својата вистинска љубов, Вил. Во ова безредие на настани, Луси не

Прочитај повеќе

ВРЕВА НА ДОЛНИОТ КАТ - ЛИНВУД БАРКЛИ

Пред осум месеци, Пол најде две мртви тела на задното седиште од автомобилот на својот колега. Беше нападнат, речиси убиен и оттогаш бавно закрепнуваше. Неговата сопруга прави сѐ што може, но се плаши од најлошото.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива