„Ноемвриски крстосници" - Сања Мучкајева - Видановска, промоција во Скопје

На 10.03.2017 год. со почеток во 19 часот во просториите на Matica Exclusive се одржа промоцијата на книгата „Ноемвриски крстосници" од Сања Мучкајева -Видановска за сите читатели од Скопје.

Прочитај повеќе

Нескротена дивoст -Томе Тасевски

Приказната од „Дива привлечност“ ја доживуа својата кулминација во новиот роман на Томе Тасевски„Нескротена Дивост". Оние што ја прочитале првата книга несомнено ќе уживаат во ова кратко парче фикција за универзалната вистина - љубовта.

Прочитај повеќе

ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ ЌЕРКИТЕ НА СУДБИНАТА

Запознајте ги Елизабет, Кејтлин и Амбер, ќерките на Вилијам Мелвил, наследнички на најексклузивните модна династија во светот.Убави и богати, разгалени и упорни, млади и решителни, тие се предмет на завист од сите. Но,секоја девојка крие мрачна тајна, која се заканува да го уништи нивното семејство.

Прочитај повеќе