МОСТОТ НА КЛЕЈ - МАРКУС ЗУСАК

Петтемина браќа Данбар живеат во совршен хаос, во куќа во која нема возрасни - се тепаат, се сакаат, тагуваат. Таткото што ги напушти одамна, штотуку се вратил во домот. И, има неочекувано барање: кој сака да изгради мост заедно со него?

Прочитај повеќе

НЕЛИ Е ПРЕКРАСНА - МАРИ ФОРС

Дали може да се избега од љубовта?Дали може да се сокрие тајната на срцето?Дали вреди да се ризикува и да се сака безусловно?

Прочитај повеќе

СЛОЖУВАЛКА НА МОЈОТ ЖИВОТ - ЛУСИ ДИЛОН

Додека заздравува од неодамнешниот развод Џина Белами одеднаш мора да открие како да живее сама.Решена да тргне од почеток со својот верен 'рт од азилот за кучиња - Џина знае дека ја чекаат драстични промени.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива