Клуб на читатели - „Mајстори на успехот"

Патот кон среќата и кон просперитетот; правила за градење успешна реалност – за домот, за работата, за семејниот живот; вежби за просперитет и за остварување на поставените цели; исцелувачки техники за оздравување на организмот; избрани духовни вежби за постигнување благосостојба и успех.

Прочитај повеќе

САМО ЕДНО Е ВАЖНО - ГАРИ КЕЛЕР И ЏЕЈ ПАПАСАН

Гари Келер - еден од највлијателните лидери во светот на недвижнини и Џеј Папасан - главен уредник и потпреседател на Недвижнини Келер - Вилијамс, заедно ни ја откриваат едноставната тајна на врвни резултати во бестселерот „Само е дно е важно".

Прочитај повеќе

ФАКТУРА - ЈОНАС КАЛШОН

Што ќе сторите ако еден ден во поштенското сандаче најдете фактура? И на неа стои висока сума што треба да ја платите за нешто што не сте го користеле?Meѓународниот бестселер „Фактура'' од Јонас Калшон претставува едно искрено истражување на трошоците на животот и љубовта, како и важноста на малите нешта. Едно поинакво согледување на вистинската п

Прочитај повеќе