ЗИМСКИ САЕМ 2017

Од 20-30 јануари 2017 година, клуб Матица организира 17-ти традиционален зимски саем со препознатливиот слоган „Книга во секој дом". Ќе бидат понудени голем број на современи и класични литературни дела  по саемски цени од домашни и странски автори.Белетристика, енциклопедии за деца и возрасни, психологија, филозофија, историја, драма, трилер.

Прочитај повеќе

MM ПРОДУКЦИЈА

Облик. Слика. Време. Топлина. Сеќавање. Сон.Тоа се моите први импресии од новоотвореното продажно катче ММ Продукција, лоцирано во центарот на градот до Лотарија на Македонија, до Матица Екслклузив.Новогодишните празници се време кога подаруваме на луѓето кои ни значат нешто. Старовременскиот дизајн на производите, опкружени со најмодерни предмет

Прочитај повеќе

ЗОШТО Е ДОБРО ДА ПОДАРИТЕ КНИГА

- Затоа што моментот го сместувате во рамките на незаборавот.- ​Секоја книга е единствена, а посветите и пораките на корицата се трајни и во иднина ќе евоцирате спомени за драги луѓе и неповторливи мигови.- Освен книга подарувате и внимание, грижа, љубов." Книгите се сјаен подарок затоа што во нив постојат цели светови, а многу е поевтино да с

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива