10 НЕСЕКОЈДНЕВНИ ДИЗАЈНИ НА КНИГИ

За сите љубители на книги и уметност, во прилог десет иновативни и интересни дизајни направени со многу љубов и фантазија.Несекојдневното секогаш во мода.

Прочитај повеќе

15 ЗНАЦИ ДЕКА СТЕ ЗАВИСНИК ОД КНИГИ

ЈАС НЕ ГО РАЗБИРАМ ПОИМОТ ПРЕМНОГУ КНИГИ

Прочитај повеќе

Роденден - Ана Бунтеска

Незаборавната роденденска забава на реномираната поетеса Ана Бунтеска се одржа на Булеварот на книгите на 23.01.2017 од 18 часот во рамките на традиционалниот зимски саем кој клуб Матица веќе по 17 - ти пат го подготвува.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива