Зошто? - Kсенија Николова

Ех, да можеше да се направи тоа така, да сретнеш некого и да му речеш: „А бе разбуди се, ова еднаш се случува во животот, нема да ме сретнеш повторно, не биди скржава на срце!“Да можеше, ама не може.

Прочитај повеќе

15 ЗНАЦИ ДЕКА СТЕ ЗАВИСНИК ОД КНИГИ

ЈАС НЕ ГО РАЗБИРАМ ПОИМОТ ПРЕМНОГУ КНИГИ

Прочитај повеќе

Нескротена дивoст -Томе Тасевски

Приказната од „Дива привлечност“ ја доживуа својата кулминација во новиот роман на Томе Тасевски„Нескротена Дивост". Оние што ја прочитале првата книга несомнено ќе уживаат во ова кратко парче фикција за универзалната вистина - љубовта.

Прочитај повеќе