НЕЛИ Е ПРЕКРАСНА - МАРИ ФОРС

Дали може да се избега од љубовта?Дали може да се сокрие тајната на срцето?Дали вреди да се ризикува и да се сака безусловно?

Прочитај повеќе

СЛОЖУВАЛКА НА МОЈОТ ЖИВОТ - ЛУСИ ДИЛОН

Додека заздравува од неодамнешниот развод Џина Белами одеднаш мора да открие како да живее сама.Решена да тргне од почеток со својот верен 'рт од азилот за кучиња - Џина знае дека ја чекаат драстични промени.

Прочитај повеќе

САМО ЕДНА ПРИКАЗНА - ЏУЛИЈАН БАРНС

Длабокоумна и нежна, „Само една приказна“ е болно прекрасен роман напишан од еден од најголемите познавачи на човечкото срце.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива