Автостоперски емигрант I - Eвгениј Хоуп

Отсвирените композиции на холандскиот виолинист Андре Риу со својот оркестар ме разбудија од илузорниот сон на 28 октомври. Едвај имав спиено два-три часа. Дента решив автостоп да заминам од Куманово до Белград. Главниот град на Србија.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива