Мојата среќа има свој (твој) идентитет - Јован Илиески

Дотогаш ќе се смеам и ќе знам дека тоа е поради твоите букви кои го прават хаосот во мене. Дотогаш ќе те објаснувам со насмевка. Дотогаш,

Прочитај повеќе

Сакам да се смеам - Ксенија Николова

Сакам да се фокусирам на својата убавина.Сакам да ги носам омилените парчиња и да мирисам на ванила.

Прочитај повеќе

Автостоперски емигрант IV - Евгениј Хоуп

Бев единствениот на железничката станица во Вршац. Тивко и кротко разгледував, без да можам да му се обратам некому за повеќе информации. Никаде немаше осветлување. Ходниците беа исполнети со црнило.

Прочитај повеќе