„Ноемвриски крстосници" - Сања Мучкајева - Видановска, промоција во Скопје

На 10.03.2017 год. со почеток во 19 часот во просториите на Matica Exclusive се одржа промоцијата на книгата „Ноемвриски крстосници" од Сања Мучкајева -Видановска за сите читатели од Скопје.

Прочитај повеќе