„Годините кога научив да летам“- Евгениј Хоуп, промоција во Куманово

Вчера, 28 јуни 2017 год. во кафе - бар „Министерство“ во Куманово, се одржа промоцијата на книгата „Годините кога научив да летам на нашиот авантуристички патник, автостоперски номад и автор на „Парада на марионетките“ - Евгениј Хоуп.

Прочитај повеќе

Промоција на книгата „Прeвртена љубов“ - Дора Попова

На 17.05.2017 год. со почеток во 19 часот во просториите на Matica Exclusive се одржа промоцијата на првата книга на Дора Попова „Птревртена љубов“.

Прочитај повеќе

„Ноемвриски крстосници" - Сања Мучкајева - Видановска, промоција во Скопје

На 10.03.2017 год. со почеток во 19 часот во просториите на Matica Exclusive се одржа промоцијата на книгата „Ноемвриски крстосници" од Сања Мучкајева -Видановска за сите читатели од Скопје.

Прочитај повеќе