Промоција на „Совршениот странец“ - Ивана Наскова

На ден 15.11.2017 год. (среда), на Булеварот на книгите, беше одржана промоцијата на книга на Ивана Наскова насловена како „Совршениот странец“.Ивана на јавноста и е позната како телевизиска и радиоводителка, и стенд- ап комичарка. „Совршениот странец“ е нејзино прво дело.

Прочитај повеќе

Промоција на збирката поезија „Spes est spina“ - Тања Кармзова Костиглиола

Беше чест и задоволство присустувањето на овој магичен настан. Се радуваме на новата средба со авторката и ѝ посакуваме уште многу дела и успеси!

Прочитај повеќе

Промоција на книгата „Едноставно јас“ - Марина Анчевска

Вчера беше одржана промоцијата на новата книга на Марина Анчевска - „Едноставно јас“. Mарина на јавноста и е позната како прв НЛП тренер во Македонија, сертифициран лајфстајл коуч, инспиратор, јога учител.

Прочитај повеќе