Промоција на збирката поезија „Spes est spina“ - Тања Кармзова Костиглиола

Беше чест и задоволство присустувањето на овој магичен настан. Се радуваме на новата средба со авторката и ѝ посакуваме уште многу дела и успеси!

Прочитај повеќе

ЗБОРУВАЈ МИ - АНА БУНТЕСКА

Зборувај ми за звукот на лисјата кои паѓаат како ми шушка фустанот дур се обмотувам околу тебе дали на прсти ти тежи отпечатокот од моите усни зборувај ми за имињата за нашите чеда

Прочитај повеќе

ДА МИ Е ДА ЗНАМ - АНА БУНТЕСКА

Што во градите ти спиеИ која песна пилето ти ја црцориТа дали во песната мене ме спомнува

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива