Интересни предмети инспирирани од книги

За сите љубители на книги, галерија на предмети, секакви видови рачни изработки и модни додатоци инспирирани од книги. Рај за очи!

Прочитај повеќе

Ксенија Николова & Вера Калин за S.ignature Handmade Customized Footwear

Бои од универзумот!

Прочитај повеќе

10 НЕСЕКОЈДНЕВНИ ДИЗАЈНИ НА КНИГИ

За сите љубители на книги и уметност, во прилог десет иновативни и интересни дизајни направени со многу љубов и фантазија.Несекојдневното секогаш во мода.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива