ДА ЗА КНИГА - НОЕМВРИ 2017

Драги читатели, членови на Клубот и љубители на книгата, подгответе се за уште едно незаборавно дружење!

Прочитај повеќе

Интересни предмети инспирирани од книги

За сите љубители на книги, галерија на предмети, секакви видови рачни изработки и модни додатоци инспирирани од книги. Рај за очи!

Прочитај повеќе

Наслови на српски изданија со 50 % попуст

Наслови на српски изданија со 50 % попуст

Прочитај повеќе