10 КНИГИ = 399 ДЕНАРИ

10 КНИГИ = 399 ДЕНАРИ

Прочитај повеќе

Клуб на читатели - „Кукларот“ - Јустејн Гордер

На ден 15.02.2018 год. во 18 часот, во просториите на Матица Ексклузив се одржа Клуб на читатели, каде беше дискутирана книгата „Кукларот" од норвешкиот философ и интелектуалец Јустејн Гордер.

Прочитај повеќе

ДА ЗА КНИГА - НОЕМВРИ 2017

Драги читатели, членови на Клубот и љубители на книгата, подгответе се за уште едно незаборавно дружење!

Прочитај повеќе