Мигови самотија - Јован Илиески

Во бела соба сум. Осамена, веќе недели. Луѓе не поминуваат, не ја отвораат вратата. Одамна не сум видела лика на човек, да помине или да влезе во таа бела соба. Јас, откако сум таму, ниту доктор видов, ниту некаква сестра во бела мантија - затоа што знаев дека сум во она место каде што работаат докторите, но не ќе да е болница.

Прочитај повеќе

ЌЕРКИ НА СУДБИНАТА - ТАРА ХАЈЛАНД

Емотивно турбулентна, реалистично моќна „Ќерките на судбината" - Тара Хајланд, ќе ве освои уште на првата страница.Приказната за ќерките на Вилијам Мелвил, наследнички на најекслузивна модна династија во светот, ќе ви пружи задоволство и патување во еден поинаков свет.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива