САМО ЕДНО Е ВАЖНО - ГАРИ КЕЛЕР И ЏЕЈ ПАПАСАН

Гари Келер - еден од највлијателните лидери во светот на недвижнини и Џеј Папасан - главен уредник и потпреседател на Недвижнини Келер - Вилијамс, заедно ни ја откриваат едноставната тајна на врвни резултати во бестселерот „Само е дно е важно".

Прочитај повеќе

ДЕСЕТ СОВЕТИ ЗА УСПЕХ

Која е тајна формула за успех? Фактор на среќа или макотрпен труд?Талент или долготрајна работа?Факт е дека амбицијата е моќен двигател кон исполнет и среќен живот.

Прочитај повеќе

МАЈСТОРИ НА УСПЕХОТ

Психологија на живеење

Прочитај повеќе