ФАКТУРА - ЈОНАС КАЛШОН

Што ќе сторите ако еден ден во поштенското сандаче најдете фактура? И на неа стои висока сума што треба да ја платите за нешто што не сте го користеле?Meѓународниот бестселер „Фактура'' од Јонас Калшон претставува едно искрено истражување на трошоците на животот и љубовта, како и важноста на малите нешта. Едно поинакво согледување на вистинската п

Прочитај повеќе