ДЕСЕТ СОВЕТИ ЗА УСПЕХ

Која е тајна формула за успех? Фактор на среќа или макотрпен труд?Талент или долготрајна работа?Факт е дека амбицијата е моќен двигател кон исполнет и среќен живот.

Прочитај повеќе

МАЈСТОРИ НА УСПЕХОТ

Психологија на живеење

Прочитај повеќе

MM ПРОДУКЦИЈА

Облик. Слика. Време. Топлина. Сеќавање. Сон.Тоа се моите први импресии од новоотвореното продажно катче ММ Продукција, лоцирано во центарот на градот до Лотарија на Македонија, до Матица Екслклузив.Новогодишните празници се време кога подаруваме на луѓето кои ни значат нешто. Старовременскиот дизајн на производите, опкружени со најмодерни предмет

Прочитај повеќе