ОПРАВДАНА ЉУБОВ - ФРАНСИН РИВЕРС

Може ли човек да љуби кога срцето му е полно со рани? Колкаво проштавање може да има во искрена и чиста љубов?Ова не е само уште една љубовна приказна, ова е живот преточен во зборови со кои се опишуваат најдлабоките чувства.

Прочитај повеќе

СЛОЖУВАЛКА НА МОЈОТ ЖИВОТ - ЛУСИ ДИЛОН

Додека заздравува од неодамнешниот развод Џина Белами одеднаш мора да открие како да живее сама.Решена да тргне од почеток со својот верен 'рт од азилот за кучиња - Џина знае дека ја чекаат драстични промени.

Прочитај повеќе

AБАФИ - МИКЛОШ ЈОШИКА

Книгата која го создаде, го воздигна и му помогна на Никола Тесла да влезе во светската наука и историја!

Прочитај повеќе