Без засолниште - Барбара Кингсолвер

„Импреивно, проникливо и многу интересно. Познатиот талент на Барбара Кингсолвер за портретирање на јунаците повторно на дело. Анализата на тешките околности во кои се нашле ликовите - особено во современата приказна - во целост е потресна.“

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива