ЦВЕЌЕ НАД ИНФЕРНО - ИЛАРИЈА ТУТИ

Во изолирана заедница во северна Италија, пронајдено е тело на маж без облека и без очи. Опасноста демне од длабочините на мрачното загадочно минато на планините, а Тереза мора да ја открие вистината пред да ја изневери умот и телото.

Прочитај повеќе

БЕЛАТА ХРИЗАНТЕМА - МЕРИ ЛИН БРАКТ

„После секое нуркање со погледот барај ја сестра ти. Никогаш не заборавај го тоа. Ако ја видиш неа, безбедна си.“

Прочитај повеќе

НЕКОЈ ДРУГ ЖИВОТ - ЈЕЛЕНА БАЧИЌ АЛИМПИЌ

Близначките Ирене и Марта ван дер Линден безгрижно ги минуваат детството и младоста во живописното гратче Харлем на досег на Амстредам. По изгледот речиси идентични, по карактерот непомирливо различни, нераскинливо се поврзани една со друга. Но, нивниот татко, ценети богат доктор, чува тајна која може да ја уништи семејната среќа...

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива