ЈОРГОВАНОТ СЕКОГАШ ЦВЕТА ПО ЗИМАТА - МАРТА ХОЛ КЕЛИ

Инспириран од животот на вистинската хероина од Втората светска војна, овој фален роман ни ја открива приказната за љубовта, заслужената прошка и страшните тајни кои со децении биле скриени.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива