ИСЧЕЗНАТАТА - ТЕС ГЕРИТСЕН

Една мртва, безимена жена е донесена во мртовечницата на докторката Мора Ајлс. Тоа е само уште едно тело сѐ до моментот кога докторката забележува дека трупот ги отвора очите.

Прочитај повеќе

НИШКА - ТРЕЈСИ ШЕВАЛИЕ

Вајолет е стара мома, немажена и со трауми од војната која по завршувањето продолжила да отвора фронтови во нејзиното секојдневие. Мајка и´, госпоѓа Спидвел, е ексцентрична, би се рекло антагоно настроена кон ќерка си за која не заборава да набеди негативна забелешка.

Прочитај повеќе

ЦАРИЦАТА КАТЕРИНА - ЕЛЕН АЛПСТЕН

Силна, опојна, магична. Приказна што ќе ве одведе во царскиот двор помеѓу интригите, политиката, саботажата, романсата, страста и многу повеќе.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива