ФАНТОМСКО СТАПАЛО - БЛАЖЕ МИНЕВСКИ

Романот „Фантомско стапало“ на Блаже Миневски се случува во време во кое мислиме дека целиот свет е наш а всушност ништо не е наше па живееме во она што го немаме наместо во она што го имаме. Го посакуваме она што го немаме, заборавајќи го она што го имаме.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива