ДОЛГА ЛЕТНА НОЌ - КЕРИ ЕЛКС

И, навистина, ништо друго не беше важно.Минатото беше вовед, а иднината ненапишана.Не можеа да бараат повеќе од тоа.

Прочитај повеќе

ПОСЛЕДНИОТ БАКНЕЖ - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

„Длабоко, восхитувачко, полно со невини лаги, мрачни вистини, заводливи пресврти. - Исто како и љубовта што го одзема здивот.“

Прочитај повеќе

ВЕТИ ЌЕ МЕ САКАШ - ИВАНА НАСКОВА

Еднаш во животот сакаме така силно и до крај. Еднаш во животот се предаваме така некому со цело срце и душа. Една љубов е нашата вистинска љубов и ако животот ни даде шанса ќе бидеме со таа личност засекогаш. Но животот не дава секогаш втора шанса.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива