СИНИОТ ЧАС - ДОРА ПОПОВА - УЗУНОВСКИ

Oткако ќе ѝ се остварат сите соништа во животот, младата и славна писателка од Њујорк Лола Карпентер доживува емоционален крах по смртта на своите родители и на сопругот Ед. Тогаш сфаќа дека сите желби што ги остварила биле само проекции и очекувања на нејзините родители од неа. За да се пронајде одново себеси и да го воспостави контактот со својат

Прочитај повеќе

МАСЛИНКА - ЛУСИНДА РАЈЛИ

Постои изрека која вели секој што ќе дојде прв пат во Пандора мора да се вљуби ...

Прочитај повеќе

КАКО ДА ГО ЗАПРЕШ ВРЕМЕТО - МЕТ ХЕЈГ

Том Хазард штотуку се врати во Лондон, неговиот стар дом, за да се вдоми и стане наставник по историја во основно училиште. Но, на првиот училишен ден запознава занесна наставничка по француски јазик, која изгледа како да е фасцинирана од него. Сепак, Том крие опасна тајна.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива