ХИРУРГОТ - ТЕС ГЕРИТСЕН

Во овој врвен медицински трилер, Тес Геритсен соочува вистински растроен негативец со единствената жена што може да го спречи во намерата повторно да убие. Ноќе, тој тивко влегува во спалните соби на своите жртви кои немаат претстава дека наскоро ќе се разбудат во вистински кошмар.

Прочитај повеќе

ЕДНА НИШКА - ТРЕЈСИ ШЕВАЛИЕ

Топла, живописна и прекрасно обликувана, Една нишка е безвременска приказна за пријателството, за љубовта и за жените кои самите си ја кројат својата судбина, и ја потврдува Трејси Шевалие како една од најдобрите современи писателки на врвот на своето творештво.

Прочитај повеќе

СРЕЌАТА Е ОНАМУ КАДЕ ШТО СИ ТИ - МАРИ ФОРС

Колтон Абот и Луси Малвејни ја кријат тајната. Сепак, љубопитните роднини на Колтон полека почнуваат да ја составуваат сложувалката. Луси, пак, не може да молчи пред оние што ѝ се најблиски, особено пред најдобрата пријателка Камерон, која неодамна се досели во Вермонт за да живее со својата вистинска љубов, Вил. Во ова безредие на настани, Луси не

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива