Од читателите за читателите

Книгите од оваа кампања која траеше од 1-31 април 2018, се донирани на здружението за бубрежно болни Здружение НЕФРОН, за збогатување на клиничките библиотеки во центрите за дијализаНајтрајни библиотеки се оние што се создадени од читателите!

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива